Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3 izbový byt, 60m2, na predaj - Valaská - Brezno

Ulica: Švermova
Obec: Valaská
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
74 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v pokojnej časti obce Valaská na ul. Švermova. Byt o výmere 60 m2 je situovaný na 4. poschodí zatepleného bytového domu bez výťahu. Byt je po čiastočnej renovácii ( kúpeľňa s toaletou, plastové okná, podlahy, čiastočne elektrina). Orientovaný je na J/Z. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 3 izieb, kúpelne a toalety. K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom prešiel čiastočnou renováciou (zateplenie, nové vchodové dvere a nové vnútorné zábradlia). Byt môžete využiť na trvalé bývanie alebo ako investičný byt vhodný na dlhodobý alebo krátkodobý prenájom alebo ako apartmán, nakoľko sa obec Valaská nachádza v blízkosti lyžiarskych stredísk.

Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom a v jeho okolí.  Veľkou výhodou sú nízke mesačné náklady. Obec Valaská má kompletnú občiansku vybavenosť: Obchody, škola, MŠ, pošta, lekár, lekáreň, kaviareň, reštaurácia. Neďaleko obce prístup do lesa.

Viac informácií Vám poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obliadke.

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení.

Navštívte našu stránku  pre viac podobných nehnuteľností

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
60 m2
Podlahová plocha:
60 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
tehla
Balkón:
áno
Verejné vonkajšie parkovanie:
áno
Poschodie:
4
Celková plocha:
59 m2
Počet balkónov:
1
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti