Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Investičný objekt na predaj - Pohronská Polhora

Ulica: Hlavná
Obec: Pohronská Polhora
Okres: Brezno
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Komerčný objekt
Iné:
99 000 €

Popis nehnuteľnosti

Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Pohronská Polhora na okraji Muránskej Planiny.  Stavba je prevažne tehlová.  Objekt, bývalé potraviny a pohostinstvo je v pôvodnom stave, vhodný na realizáciu vlastného projektu - výstavba bytovky, apartmánov na rekreáciu, penzión, podnikateľské priestory atď.  Situovaný je na rovinatom  pozemku o výmeren 482m2. V dome je zavedená elektrina, voda obecná (nutná rekonštrukcia) a odpad-trativod, pred domom je  prípojka na kanalizáciu, možné napojiť. Strecha je plechová, potrebná rekonštrukcia komína.

1NP je rozdelené na dve samostatné prevádzky (pohostinstvo a potraviny), každá  so samostatným vstupom. V priestoroch sa nachádzajú skladové priestory, toalety všetko v pôvodnom stave, nutná  renovácia. V priestoroch je zapojená elektrina, ústredné plynové kúrenie je odpojené. 

2NP: vstup zo zadnej časti dvora na poschodie. V priestoroch sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, tri priestranné izby ktoré slúžili ako ubytovňa, toaleta s kúpeľňou a podkrovie. 

 Okolie ponúka dobrú občiansku vybavnosť ale i široké možnosti letného i zimného vyžitia (horehronie.sk) lyžiarske strediská (Tále, Mýto pod Ďumbierom, Chopok - Južná/Severná strana). V bezprostrednej blízkosti sa nachádza turistami navštevované miesto - salaš Zbojská.

Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke.

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis – AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poskytujeme hypotekárneho špecialistu, ktorý vypracuje ponuku úverov od všetkých bánk s ohľadom na Vaše potreby a príjem - bez poplatkov a ďalších navýšení.

Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností

Akúkoľvek časť textu alebo fotografie je možné použiť iba so súhlasom autora. © 2020 Brezno reality s.r.o.
Autorské dielo v zmysle zákona č. 185/2015 Z. z.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
500 m2
Zastavaná plocha:
280 m2
Podlahová plocha:
280 m2
Stav:
pôvodný stav
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
tehla
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
482 m2
Vykurovanie - centrálne:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti